Collega worden ?

Veilig betalen:


1,50 EUR per ontvangen bericht. (Maximaal 2 betalende smsjes terug)

Referenties




Ja, uitstekende helderzienden bestaan. Een trefzekere legging met details gekregen die kloppen. Daarom is er geen ook bij mij geen twijfel over toekomstgerichte voorspellingen. Een absolute aanrader voor iedereen! Geweldig goed!


Beste Pascal. Uw voorspelling i.v.m. het bod is precies zo uitgekomen. Het bod werd aanvaard. Hartelijk dank hiervoor. Ik hoop dat de andere zaken waarover we gesproken hebben ook in orde komen. S.


Jaja telkens weer die leuke chat en zo goed voelen en juist zijn op wat jij voelt!! Enorm goed ben jij! Eerlijk, heel leuk om met een mannelijke persoon te spreken... De max gewoon 1 van de weinige mensen die ik vertrouw. Ik hoop dat jij aanwezig blijft op deze site!! Bedankt voor de leuke chat!!! Lieve groetjes A van W;-) je weet wel wie ik ben!


Lieve Pascal. Al jaren spreek ik je. Al je voorspellingen komen altijd uit. Nu weer. Al denk ik telkens het is onmogelijk. Heb je telkens weer gelijk. Lieve groet Sengul


To the point! Alles wat je zegt komt 100% uit! Bedankt.


Lieve Pascal, Ik heb het je reeds verteld aan de telefoon, maar wilde toch nog een getuigenis voor je plaatsen. Je voorspelde dat mijn broertje uit elkaar zou gaan met die rare vriendin. Dit is uitgekomen en er is beter contact tussen hem en onze moeder. Ik wacht de voorspelling over de liefde af en laat je weten of dit ook is uitgekomen. Ook dank je wel voor het altijd klaarstaan! Hartelijke groeten, S uit N


Beste Sandrien, ik heb een fijn gesprek met je gehad en je hebt me veel inzichten gegeven zodat ik het allemaal beter kan begrijpen en plaatsen. Het komt goed, moet alleen geduld hebben. Je hebt me weer de moed gegeven om dat verder vol te houden en het niet op te geven. Bedankt!


Beste Pascal, Je weet altijd alles precies in detail te vertellen. Heb je vd week nog gesproken over paul. Volgende week of de week daarop zag jij dat wij elkaar weer zouden zien. Ik hoop het zo.


Fijn je weer gesproken te hebben. Je bent altijd zeer eerlijk en oprecht. Wat jij direct ziet, vind ik altijd ongelooflijk. Je slaat meteen de spijker op de kop. Volgens jou ligt het contact er al. Volgende week of de week daarop zou mijn vriend contact op moeten nemen. Ben benieuwd. Ik laat het je weten. Veel liefs, J. * als ik zeg kamp weet je wel wie ik ben. Dank je wel voor je eerlijkheid!


een heel fijn medium..duidelijk..erg aardig..goede leggingen