Collega worden ?

Veilig betalen:


1,50 EUR per ontvangen bericht. (Maximaal 2 betalende smsjes terug)

ReferentiesEsperanza(1432)

profielfoto

Ik begrijp niet waarom Esperanza zo weinig getuigenissen heeft, zij is onwijs goed! Ik bel misschien al 10 jaar met mediums maar Esperanza overtreft ze allemaal. Zij zegt dingen die ze onmogelijk kan weten. Zelfs gedachtes kan ze benoemen. Verleden, toekomst alles weet ze. Geen oppervlakkige antwoorden maar straight to the point! Groetjes, Y (die altijd ruzie heeft in haar huwelijk)

Lara(1425)

profielfoto

Dank u voor het luisteren, ondanks dat ik uw energy draineer.

Medium Starlys(1416)

profielfoto

Bijzondere positieve ervaring. Ik heb een healing mogen ontvangen. Ik had nieuwe energie nodig na aantal gebeurtenissen in mijn leven. Het meest ben ik blij dat mijn hoofdpijn klachten verdwenen. Sinds lange tijd had ik last van hoofdpijn. Heel erg bedankt voor de prettige ervaring. Ik kom in de toekomst zeker bij je terug.

Bengeltje(1452)

profielfoto

Zeer tevreden ! Zonder vragen te stellen wist ze mij heel veel te vertellen. Een echte aanrader !

Elisa(1408)

profielfoto

Elisa is iemand die altijd een juist voorspelling doet! Ze is duidelijk, kort en bondig... en vooral: altijd juist! Ik ben haar zeer dankbaar om eerlijk te zijn! Ze is een echte aanrader

Bas(1427)

profielfoto

Bas, echt super lief van u voor uw hulp. Herkenbaar allemaal. Ik ga ook niet veel meer sturen zoals u zegt, wat komt dat komt. Inderdaad is er een moeilijke periode geweest, dat wist ik. Had inderdaad geen duidelijke ja/nee gehad. Maar gaat goedkomen volgens u gelukkig. Liefs, S

Fleur(1414)

profielfoto

Altijd fijne inzichten gekregen ,die waar werden ,dankjewel

Sonia(1447)

profielfoto

Je verdient een hele dikke dikke pluim, je zei dingen dat je niet kon weten. Je zegt dingen voor ik iets zei.Toppertje!!!!

Medium Isabelle(1418)

profielfoto

Ik chat nu sinds een jaar met Isabelle voor grote vragen maar ook voor kleine dagelijkse dingen. In zeer korte tijd krijg ik een kort en eenvoudig maar zeer treffend antwoord. Isabelle twijfelt niet aan wat ze ziet en zal in volgende consulten (ook al is het een hele tijd later) hetzelfde zeggen. Ik heb heel veel steun aan haar voorspellingen en advies over relatie, werk, de kinderen / hun vriendjes of school etc. Dank! xxx M.

Sonia(1447)

profielfoto

heel vriendelijke dame, slaat de nagel op de kop, voelt heel goed aan, geeft eerlijke antwoorden, top dame, zeker aan te raden.