Collega worden ?

Veilig betalen:


1,50 EUR per ontvangen bericht. (Maximaal 2 betalende smsjes terug)

Mediums

Direct informatie over Mediums

Probeert u een betrouwbaar medium te vinden ?

Wij zijn in het bezit van de geschiktheid, de geleerdheid en de verworvenheid om u beter te kunnen dienen !

Onze specialisten voorspellen uw toekomst op alle gebieden, op liefdesgebied tot geldzaken.

Als u zult signaleren, werken onze consulenten alleen voor onze services . Ze worden eveneens op vaststaande momenten bijgeschoold en moderne technieken onderwezen. Op die manier zijn we er stellig zeker van dat zulks u eersterangs service en zeer gedetailleerde prognoses bekomt.

Op de hoofdpagina van de raadgevers vindt u alle feiten omtrent het verleden, de specialismen en de bedrevenheid van onze specialisten. Dat is cruciaal om te bevatten opdat u immer de adviseur kunt uitkiezen dewelke het best aan uw geding overeenstemt.

U kan onze adviseurs op allerlei manieren contacteren. Immer op de manier dewelke voor u het aangenaamst is.

Probeer het nu zelf!

Twee van onze populaire paragnosten die veel weten over Mediums:

Ilona 1441
Beschikbaar
profielfoto
Ik ben Heldervoelend, kaartlegster, medium, astrologie
Lees meer »
Bel mij nu direct op:
0909-42.151.00

Spreek consulent

Belle 1437
Beschikbaar
profielfoto
Ik heb jarenlange ervaring en ben de derde generatie Kaartlegster
Lees meer »
Bel mij nu direct op:
0909-42.151.00

Spreek consulentMeer informatie over Mediums

Een medium is een persoon die kan communiceren met entiteiten uit gene zijde. Mediums kunnen zich hiervoor afstemmen op de fijnstoffelijke frequentie waarin de geest of entiteit zich bevindt. Mediums die over één of meerdere helder gaven beschikken, merken de aanwezigheid van deze geesten soms door iets speciaals te voelen, horen, ruiken, proeven of zien.

Veel mensen zijn er echter bang voor dat hun heldere gave hen in contact zouden brengen met geesten. Ze weten er geen raad mee en sluiten zich volledig af voor dergelijke contacten, omdat ze bang zijn voor het onbekende. Dit terwijl, aldus de believers deze entiteiten van gene zijde vaak maar één wens hebben: praten met hun dierbaren. Een medium die je contacteert zet zich bijna volledig en uitsluitend in de behoeve van de nabestaanden. Voor mensen die in het paranormale geloven is een medium bij verdriet of vragen van een overledene een grote steun en toeverlaat.

Zo kan een medium er ook voor zorgen dat er dingen worden uitgepraat. Als men zou communiceren met geesten van overledenen via een medium zou het voor beide partijen de gelegenheid kunnen geven om zaken tot een goed einde te brengen. Een medium worden is een werk van lange adem. Je kunt het vergelijken met een muziekinstrument leren spelen. Een medium wordt je niet zomaar en zeker niet op korte tijd, daar gaan vele jaren over. Let op !! je kunt ook niet gaan experimenteren met de geestenwereld. Dus het is geen spelletje !! als medium moet je wel degelijk weten waar je met bezig bent.

De gepaste ruimte, voorbereidingen, kennis van zaak hebben, zo dat alles veilig kan verlopen. Het kan ook dat de entiteit die je wil spreken er niet klaar voor is om de één of andere reden. Dit moet je dan ook respecteren. Met het woord medium kan men twee soorten mediums bedoelen. De transmediums en de geestelijke mediums. Transmediums laten hun lichaam vervoeren door de geest met wie ze in contact komen door een proces van materialisatie. Waarschijnlijk is dit moeilijk te begrijpen of zeer indrukwekkend voor leken. er zijn dan ook weinig transmediums.

Een geestelijke medium maakt verbinding tussen de wereld van het aardse en het geestelijke. Tijdens deze verbinding ben je als medium in staat te communiceren met de geest van één of meerder overledenen en de boodschap op een begrijpelijke manier aan hun nabestaande(n) over te brengen. Tot slot! Voel je interesse of wil je nog iets weten of vragen aan een overledene! Speel dan niet op eigen houtje als medium maar, laat je begeleiden door mediums die kennis van zaak hebben en ik kan u meegeven, het is de moeite waard.

Om te bellen via CREDITS (0,90?/min) bel je het nummer 085-88.80.119 (Nederland), 02/400.43.79 (Belgie) of 0031 85-88.80.119 (Buitenland). Om hiervan gebruik te kunnen maken, maak je een GRATIS ACCOUNT aan. Meer info over de credits vind je HIER.

Twee van onze populaire paragnosten die veel weten over Mediums:

Lara 1425
Beschikbaar
profielfoto
Hallo, ik ben Lara een heldervoelend medium en krijg duidelijke engelenboodschappen die mij inzichten geven waar ik jou mee kan helpen.
Lees meer »
Bel mij nu direct op:
0909-42.151.00

Spreek consulent

Belle 1437
Beschikbaar
profielfoto
Ik heb jarenlange ervaring en ben de derde generatie Kaartlegster
Lees meer »
Bel mij nu direct op:
0909-42.151.00

Spreek consulentGerelateerde pagina's
Heb je vragen over de credits ? Neem contact met ons op via het contactformulier.
Heb je problemen met je online betaling ? Stuur dan een email naar contact@hipay.com.