Collega worden ?

Veilig betalen:


1,50 EUR per ontvangen bericht. (Maximaal 2 betalende smsjes terug)

Direct informatie over soorten tarotkaarten

Zoek u meer informatie over soorten tarotkaarten? Wij beschikken over de begaafdheid, de competentie en de vlotheid om u inzicht te geven in uw vragen en problemen!

Onze experts scheppen klaarheid in uw toekomst in elke richting, van amoureuze zaken tot financiele aspecten.

Op de overzichtspagina van de raadgevers ziet u alle informatie betreffende het verleden, de specialiteiten en de bedrevenheid van onze professionals. Dit is belangrijk om te beseffen zodat u steevast de adviseur kunt uitzoeken dewelke het behoorlijkst aan uw gading beantwoordt. Test het nu zelf uit.

Twee van onze populaire paragnosten die veel weten over soorten tarotkaarten:

Ilona 1441
Beschikbaar
profielfoto
Ik ben Heldervoelend, kaartlegster, medium, astrologie
Bel mij nu direct op:
085-88.80.119

02/400.43.79

Gunther 1402
Beschikbaar
profielfoto
Ik ben een Heldervoelend Paragnost, Medium
Bel mij nu direct op:
085-88.80.119

02/400.43.79Meer Informatie over soorten tarotkaarten

Egyptische tarot is een reeds lang vervlogen . De tarot methode is afkomstig uit het vroegere Egypte. Maar omstreeks de jaren 1400 was het tarot kaartspel meer wijdverspreid. De voornaamste geschreven versies werden afgeleid van de geschriften van Thoth, hij was de godheid van het magische. Dit werd evenzo doorgaans gebruikt in de de bovenste laag van de samenleving van de wereld. De regio waar toen veel deskundigen verenigden zich is in Fes, Marokko. Nadien zijn dan velerlei interpretatiegroepen ontstaan : Egyptisch, Grieks, Keltisch,..... Het voornaamste deck is ontsprongen uit Italie, waar ene edele dit met de hand geschilderde deck schonk aan zijn oudtste dochter. Het wordt daadwerkelijk alsook opgevat als een een spelletje van de kaarten, een spelletje van de nummers. Elke kaart heeft dus eveneens zijn eigen betekenis. Aaneenschakelingen van taroc kaarten leveren dan wederom andere uitleg op. Voor het merendeel de Chinezen focusten zich op deze nummers. Dit is een instrument om toekomst, verleden en het nu van een klant te omschrijven.

Men noemt iedere tarot kaart een arcane, dat feitelijk uitdrukt "mysterieus". De tarot brengt ons bij feitelijk om te gaan met alle aspecten van het leven van een persoon, deze overigens te benutten en ons op die manier verder te ontwikkelen. De tarottechniek bestaat uit 78 tarotkaarten, dat wil zeggen de Grote Arcana (22 tarotkaarten, universele principes) en de Kleine Arcana (56 kaarten, deze zijn verdeeld in 4 kleuren namelijk Pentakels, Bekers, Staven en Zwaarden. Deze vertonen de meer eenvoudige dimensies van het leven aan). De enumeratie van de tarotkaarten wordt voorgesteld met Romeinse cijfers. Dit is eigenlijk een doorgeefluik van leermeester naar leerling, dewelke alsmaar doorgaat. Dat legt het verband vast tussen de mensen vanop aarde, Onze vader en het heelal. Dat is vanzelfsprekend de verklaring van belang, dat verschilt alsook van soort tot soort.

Toen bestond een set tarotspeelkaarten uit 52 taroc kaarten, het aantal taroc kaarten dat men op het ogenblik in een kaartspel terugvindt. Daarom komen evenzo de 4 symbolen op de kaarten, namelijk harten, ruiten, schoppen en klavers. In Spanje en Italië zijn deze nog steeds gebruikt, men noemt dit tarotspeelkaarten.

Men gelooft dat een specifieke persoon, Da Tortona de voornaamste teksten heeft geschreven met betrekking Keltische tarot en zijn diverse betekenissen. Hij ontwierp een omschrijving van de karakteristieke factoren van de egyptische tarot. De verscheidene illustraties op de tarotspeelkaarten worden daadwerkelijk veeltijds samengesteld uit de figuren : paard,boer, koning, vrouw en evenzeer uit goud, bekers en knuppels. Deze tarot kaarten omschreven eerst de verscheidene Griekse Goden en hun karakteristieke vermogens. Speelkaarten werden weleer ook verboden door verscheidene wetten omdat dit in correlatie gebracht werd met toverij. Heel populair waren de "Raider Waite" tarotspeelkaarten. Daartegenover staat dan die methode van Marseille. De kaarten werden aanzien als zeer ondoorgrondelijk met veel symbolen. Er zijn verscheidene manieren om die tarotspeelkaarten neer te leggen, de over het algemeen gekende is het Keltisch kruis. ?>

Gerelateerde zoekresultaten omtrend soorten tarotkaarten

Tarotweb - Alles over de spirituele wijsheid van de tarot
Spirituele advieslijn Wanneer je rondloopt met levensvragen kan een telefonisch consult met een spiritueel medium, een tarotist of paragnost uitkomst bieden.
www.tarotweb.nl

Tea-Mail - Meer dan 1400 soorten thee! - Losse thee, kruiden ...
welkom op de website van tea-mail, je vindt hier vele theesoorten, weleda-producten en boeken over spiritualiteit en alternatieve geneeswijze en nog veel meer
www.tea-mail.nl

AnkhConsult Psychotherapie en astrologie - Tarot kaartleggen ...
Tarotkaarten als middel tot een diepgaand inzicht in situaties en ontwikkelingen
ankhconsult.be/taralg.htm

CatharinaWeb Tarot: gratis Tarotkaarten leggen
Trek hier je tarot dagkaart. Gratis tarot kaartleggingen. Tarot liefdesweeklegging. Tarot relatielegging. Catharina Tarot. Leer tarot.
www.catharinaweb.nl/tarot

Tarot - Wikipedia
De Tarot (eerst bekend als tarocchi, ook tarock en soortgelijke namen) is een kaartspel van achtenzeventig kaarten, dat vanaf het midden van de vijftiende eeuw in ...
nl.wikipedia.org/wiki/Tarot

Tarot.startpagina.nl
Dé startpagina over tarot en andere orakels ... Tarot.startpagina.nl biedt u een verzameling links naar sites over allerlei soorten tarot en orakels.
tarot.startpagina.nl

Alles over Tarotkaarten en Kaartleggentarotkaarten.net
De herkomst van Tarotkaarten is een raadsel. Er zijn mensen die ?zeker weten? dat tarotkaarten in India zijn ontstaan. De kaarten zouden zijn meegenomen door ...
tarotkaarten.net/tag/tarotkaarten

Tarotkaarten leggen | CatharinaWeb Tarot: online ...
Online tarotlezing: de relatielegging. De relatie lezing geeft antwoord op de vraag hoe twee personen zich opstellen ten opzichte van elkaar.
www.catharinaweb.nl/tarot/relatie-legging.htm

tarot.startpagina.be - gratis tarot online, Wat is Tarot ?, Tarot ...
Tarotleggingen Tarotleggingen is een kaartlegging die antwoordt kan geven op vragen uit het verleden en in de toekomst.
tarot.startpagina.be

Orakel.startpagina.nl
Dé startpagina over allerlei soorten orakels en tarot ... Orakel.startpagina.nl biedt u een verzameling links naar sites over allerlei soorten tarot en orakels.
orakel.startpagina.nl

Tarot (esoterie) - Wikipedia
Tarot is een set van 78 kaarten met symbolische afbeeldingen, afwijkend van de normale 52 speelkaarten . De set wordt veel gebruikt voor persoonlijkheidsanalyse, voor ...
nl.wikipedia.org/wiki/Tarot_(esoterie)