Fleur (Pincode 1414)

Heldervoelend, Helderwetend, Medium
Bezet
profielfoto
Ik ben een Heldervoelend Medium dat voor jou ook de kaarten legt. Ik krijg spontaan gegevens binnen door het contact met mijn gidsen.
Ik krijg ook soms contacten met overledenen door. Daar zitten dan boodschappen in voor de persoon die aan de telefoon is.
Wil je iets weten over je toekomst bel of chat met mij. Ik geef je eerlijke antwoorden.

Talen: Nederlands Français Italiaans

Contact

Getuigenissen van Fleur


Fleur bedankt voor het luisterend oor en je advies in moeilijke tijden. Ondertussen is er weer een voorspelling uitgekomen. Mijn dochter heeft inderdaad een andere woning gevonden, en zoals je had gezegd kreeg ze hulp uit onverwachte hoek. In het verleden heb je correcte voorspellingen gedaan dus ik heb het volste vertrouwen dat wat je zegt ook zal uitkomen in de complexe situatie waarin ik zit. Tijd blijft moeilijk, maar je voorspelling geeft mede kracht om door te gaan. Warme groeten K


Best Fleur, ik heb veel consulten gehad met veel verschillende mensen, maar jij sloeg vandaag de spijker op de kop met één hele rake opmerking, waardoor mij heel veel duidelijk werd: "De ziekte van deze eeuw: bindingsangst". Zo ontzettend waar, helaas! X Nicole


Altijd fijne inzichten gekregen ,die waar werden ,dankjewel


Een paar maanden geleden heeft Fleur voorspeld dat ik een andere baan zou vinden op korte afstand van mijn huis. Met meer verantwoordelijkheden maar ook met meer voldoening. Uitnodiging, gesprek met een vrouw. Ik zou zelf voor een keuze konden te staan. Dit is allemaal uitgekomen. Ik had twee keuzes op werkgebied, en de keuze was aan mij. Mijn nieuwe werkplek ligt op een paar minuutjes fietsen van mijn huis, en geeft me nu al héél veel voldoening. Een hele positieve verandering, precies zoals Fleur al een tijd geleden voorspelde.